Меню Затваряне

Конфигуратор за конвейерни технологии

QuickDesigner, Конфигуратор за конвейерни технологии

Конвейерните системи на Maschinenbau Kitz имат почти безкраен брой разновидности. За да ви помогне лесно и удобно да конфигурирате персонализиран лентов транспортьор, mk предлага онлайн конфигуратора за конвейерна техника QuickDesigner на следния линк www.quickdesigner.com.

  • Получаване на 3D CAD модел и оферта бързо и лесно
  • На разположение 24/7 онлайн със защитен трансфер на данни
  • Лесна и бърза употреба с функция за преглед в реално време
  • Записване, редактиране и повторно използване на конфигурациите

CAD данни и оферта
След като конвейерът е напълно конфигуриран и сте завършили безплатната си регистрация, можете незабавно да изтеглите 3D CAD данните и, ако желаете, оферта с цена. Конфигурацията предлага оптимална сигурност при планирането и дава на клиента конкретна информация, въз основа на която да вземе решение.

Без инсталации
Конфигураторът е изцяло уеб-базиран инструмент. Всички функции и дисплеи са достъпни без инсталация. Това прави конфигуратора достъпен 24/7 и на всички устройства. Предаването на данни винаги е криптирано, така че предоставената от Вас информация е винаги защитена от неоторизиран достъп.

Помощ и 3D преглед в реално време
Обширните критерии за избор и функциите за помощ правят конфигуратора лесен за използване. Конфигураторът също така проверява дали избраният дизайн е технически осъществим. Докато конфигурирате, програмата показва 3D предварителен модел, който се развива в реално време, докато правите промени.

Запазване на конфигурациите
Потребителите могат да запазват съществуващи конфигурации в своя акаунт, за да ги отварят и редактират по-късно. Това Ви позволява бързо и лесно да правите промени в конфигурацията и след това да ги включите в планирането.

bg_BGBG