Меню Затваряне

Системни Решения

Персонализирани трансферни
и манипулационни системи

За приложения за конструиране на машини и системи mk предлага мощен модулен строителен комплект, който може да се използва за самостоятелно конструиране на сложни системи и машини по поръчка. Ключът към успеха се крие във висококачествените и гъвкави базови компоненти, които могат да се използват в цялата индустрия.

Селекцията ни от продукти включва усъвършенствани и гъвкави профилни системи, цялостно и стандартизирано портфолио от conveyor systems и трансферни системи, и линейни водачи проектирани така, че да отговарят на нуждите на клиентите. Използваме и съвременни ръчни работни станции и функционални предпазни защити. Закупените продукти на други производители или компоненти, предоставени от клиента, например роботи, могат да бъдат интегрирани без затруднения.

Дългогодишният ни опит ни позволява да разработваме и конструираме решения, които могат да бъдат оптимално интегрирани в съществуващите системи и които работят безпроблемно с контролери (PLC, роботи) и съвременни технологии за изпитване (цифрова обработка на изображения).

Предимства на mk Системни решения

  • Иновативни транспортни системи за производство на машини по поръчка, започващи от размер на партидата 1
  • На основата на нашия доказан строителен комплект от профилна, конвейерна и линейна техника
  • Планиране, проектиране, монтаж и пускане в експлоатация на системи "до ключ"
  • Споразумения за поддръжка и обслужване с възможност за избор на различно време за реакция
  • Локации в цял свят за локална поддръжка
  • Гарантирана доставка на резервни части от реномирани международни доставчици
  • Обширни референции в автомобилната, електротехническата, хранително-вкусовата, фармацевтичната промишленост, производството на домакински уреди, металорежещи машини, опаковки и пластмаси

Трансферни системи за взаимосвързване

Можем да планираме, проектираме и инсталираме персонализирани и напълно мрежови трансферни системи и решения за взаимовръзка, включително необходимите контролери, като използваме нашите стандартизирани VersamoveSPU и TKU палетни системи, както и нашите модулни Versaflex фиксирана верижна конвейерна система.

Манипулационни системи за обработка на детайли

Системите за манипулиране mk се изграждат стандартно от нашите компоненти за линейна технология, например многоосни портални системи с линейни модули и грипери по поръчка. Те могат да се използват като устройства за повдигане и поставяне в комбинация със системи за трансфер или като самостоятелно решение.

Нуждаете ли се от система за циркулация на детайли за Вашата линия за сглобяване или от система за рециркулация на акумулиращи палети за захранване на машина? Ако е така, ние предлагаме напълно конфигурирани и изчислени системи с различни размери и нива на разширение, които да отговарят на много от вашите обичайни приложения.

Системите за автоматизирани управляеми превозни средства (AGV) гъвкаво свързват входящите стоки, производството, складирането и експедицията. mk предлага индивидуално оборудване за обработка на товари за голямо разнообразие от товароносители и транспортни единици.

Услуги според Вашите изисквания

При поискване mk ви превежда през целия жизнен цикъл на продукта - от фазата на консултиране и концепция, през проектирането и реализацията, до пускането в експлоатация на място и последващата поддръжка. Водещият ръководител на проекта остава информиран за всички дейности по проекта по всяко време, за да се осигури гладка и ефективна комуникация.

Референции и примери за приложение

bg_BGBG